zondag 10 april 2011

Gras maaien

Onze grasmachine heeft zijn beste tijd gehad. Het linkervoorwiel wil steeds een andere richting uit dan het rechtervoorwiel en wreed praktisch is dat toch niet. Bijgevolg is het beestje nog niet van stal geraakt en staat ons gras nogal lang. Leuk voor onder andere de pinksterbloemen maar het moet een beetje binnen de perken blijven.

Een investering dringt zich op en onze voorkeur gaat uit naar een handgrasmaaimachine (of is het grashandmaaimachine): milieuvriendelijk en goed voor de conditie.
Mij doet zo'n ding vooral denken aan Jommeke. Reed de papa niet met dergelijke bolide het gras af? In mijn fantasie maakte dat gras nogal wat mee en stoof Theofiel er aan een rotvaart over.

Ik zag een exemplaar met fancy bloemekes te koop bij Gamma en in al mijn enthousiasme heb ik gezegd dat ik immer en altijd het gras zal maaien als we die in huis halen.

Morgen enkele ecocheques verzilveren!

1 opmerking:

  1. Is kunstgras wellicht voor u geen optie? De kwaliteit wordt steeds beter en soms is het bijna niet meer te onderscheiden van echt gras. Misschien een idee om eens naar te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen