vrijdag 20 augustus 2010

Waarom De Woeste Tuin De Woeste Tuin is.

Voor mensen met voyeuristische neigingen (ik kijk graag binnen in andermans tuin) zijn er prachtige blogs en sites over fenomenaal mooie tuinen.
Er staan er al enkele bij de links. Ze zijn absoluut een bron van inspiratie en doen mijn vingers jeuken.

Vriend en ik, wij zijn maar beginnelingen maar we gooien onze ervaringen bij deze ook gezellig op het net. En omdat de vlag de lading een beetje moet dekken, gaan we voor De Woeste Tuin.Onze tuin is momenteel ok; voor mensen van 't stad, voor wie niet zo voor groen is, voor wie nog nooit een egeltje in real life heeft gezien... Doorwinterde tuinders leiden we niet om de -hm- tuin: Er is nogal wat werk!

Maar er is ook een visie voor zeven are min een halfopen bebouwing en er is een wil. Dan moet er toch ook een weg zijn.

En hier is dus De Woeste Tuin met de bedoeling om alles te registreren: Onze vooruitgang, de mooie momentjes, de kleine ontdekkingen, de nieuwe beestjes...

En hoewel het doel belangrijk is -een aangename, groene, wilde, onderhoudsarme, diverse tuin met veel leven- is de weg minstens even belangrijk.

We zijn geen buxustypes -met alle respect voor buxustypes- en houden van een ontspannen sfeertje in de tuin dus hij mag best een beetje woest blijven, die tuin van ons, maar hij moet ook beseffen wie de baas is.

Er zijn new kids in town.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten